Ένας έξυπνος, σύγχρονος και οικονομικός τρόπος να διαφημιστείτε!

 

Οι καταναλωτές αναζητούν πληροφορίες 24ώρες την ημέρα. Η παρουσία σας στο localfinder επιτρέπει στην επιχείρησή σας να είναι πάντα «ανοιχτή» προς το κοινό ανεξάρτητα από την ώρα και τη μέρα. 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, είσαστε εκεί με όποιον τρόπο κι αν σας αναζητούν!

 

έντυπος κατάλογος localfinder

Έντυπος κατάλογος

Στον έντυπο κατάλογο localfinder βρίσκει κανείς, εκτός από τα στοιχεία των επαγγελματιών της περιοχής, χρήσιμες πληροφορίες, χάρτες, τηλέφωνα και άλλα στοιχεία δημόσιων και δημοτικών φορέων, δρομολόγια ΟΑΣΘ και πολλούς άλλους καθημερινούς θησαυρούς! Λόγω του πλούτου πληροφοριών, μένει στα σπίτια και βρίσκεται διαρκώς στα χέρια και τη σκέψη των κατοίκων. Έτσι ενημερώνονται διαρκώς για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας!

 

Διαδίκτυο

ιντερνετικός κατάλογος localfinder

Στην ιστοσελίδα του localfinder.gr  βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα ένας πλήρως ενημερωμένος κατάλογος επιχειρήσεων ανά περιοχή, αλλά και ειδήσεις, νέα και εκδηλώσεις, προσφορές και κουπόνια αγορών και διασκέδασης. Εστιάζοντας στην ανάπτυξη και υποστήριξή των τοπικών αγορών, δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες που κάτι ψάχνουν να βρουν. Γιατί όχι εσάς;

Για να δείτε ένα παράδειγμα
ολοκληρωμένης καταχώρησης
πατήστε εδώ

 

localfinder application

Application

Στο application του localfinder μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet βρίσκεις ό,τι επιχείρηση υπάρχει γύρω σου, μοναδικές προσφορές σε καταστήματα της περιοχής σου, μικρές αγγελίες ή ακόμα και εκδηλώσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν! Τέλος πληροφορήσου από τις αξιολογήσεις των καταστημάτων άλλων χρηστών και κατέθεσε και τη δική σου εμπειρία. Δεν είναι καλό;

Τέλος ακλουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, το application του localfinder συνεργάζεται με το σύστημα πλοήγησης που υπάρχει εγκατεστημένο στην φορητή συσκευή του χρήστη, καθοδηγώντας τον στην πόρτα της επιχείρησής σας!

 

Επιλέξτε την προβολή της επιχείρησής σας σε ένα μέσο με τρία πρόσωπα

 

Το localfinder σας διαφημίζει:

localfinder quoteΣτην έντυπη εκδοσή του localfinder (πολυτελή 4χρωμο πολυσέλιδο τόμο 17x24) που μοιράζεται σε σπίτια, καταστήματα και καίρια σημεία στην περιοχή Θέρμης και Θερμαϊκού. Επιλέξτε το είδος προβολής που σας ταιριάζει και κλείστε θέση σε ένα έντυπο που μένει ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ στα χέρια των κατοίκων της περιοχής.

Στο localfinder.gr, τον πληρέστερο κατά τόπους κατάλογο επιχειρήσεων. Αποκτήστε τη σελίδα σας, καταχωρήστε στοιχεία, τηλέφωνα, πληροφορίες εικόνες και video της δραστηριότητας/επιχείρησής σας και βρεθείτε αμέσως λίγα μόλις κλικ μακριά από το νέο διευρυμένο πελατολόγιό σας που καθημερινά ψάχνει για ανθρώπους που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες σαν τις δικές σας, και μάλιστα στον τόπο σας!

Συμμετέχοντας στο application του localfinder διεκδικείτε μια θέση και σε κάθε smartphone και γίνεστε έτσι ακόμη πιο άμεσα και εύκολα προσβάσιμος προς τους νέους πελάτες σας!

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 23920 66 208 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατώντας εδώ.

Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε απορία σας!

Διαφήμιση