Το βάψιμο του σπιτιού είναι δημιουργική δουλειά!

Μην αντιμετωπίζετε το βάψιμο σαν κουραστική αγγαρεία, αλλά σαν δημιουργικό παιχνίδι και διασκεδάστε! 

Προμηθευτείτε με τα απαραίτητα  και ανανεώστε το σπίτι σας βάφοντας με νέα χρώματα τους τοίχους, παρέα με την οικογένεια ή τους φίλους σας!  Μια βόλτα από την Protect, θα σας εξοπλίσει με ρολάπινέλα, σκαφάκιαπροστατευτικά υλικά για τα έπιπλά σας και φυσικά με τα χρώματα! Τα τελευταία εφόδια που θα χρειαστείτε περιλαμβάνουν γάντια και παλιές εφημερίδες ή χαρτόνια για να προστατεύσετε τα πατώματα, ενώ τα έπιπλα, συγκεντρώστε τα στο κέντρο του δωματίου και καλύψτε τα με νάυλον. Αντίστοιχα, τα κουφώματα της πόρτας και των παραθύρων, οι πρίζες, μπορούν να προστατευθούν με απλή χαρτοταινία

Σημαντικό στάδιο πριν ξεκινήσετε είναι η σωστή προετοιμασίατων τοίχων, όπως το στοκάρισμα. Αν οι τοίχοι σας έχουν τρύπες από καρφιά ή άλλες κοιλότητες που θέλετε να καλύψετε, πρέπει να το κάνετε πριν το βάψιμο. Στην Protect θα βρείτε έτοιμο στόκο, με τον οποίο θα γεμίσετε τα κενά. Αν υπάρχουν φλούδες παλιού χρώματος και σκασίματα, ο τοίχος χρειάζεται ξύσιμο για να διευκολυνθεί το βάψιμο. Καλό είναι στη συνέχεια να καθαρίσετε τον τοίχο με ένα σφουγγάρι και απορρυπαντικό διαλυμένο σε νερό, γιατί το χρώμα εφαρμόζει καλύτερα σε καθαρές επιφάνειες κι αφήστε τον τοίχο να στεγνώσει. 

Μπορείτε επίσης να παίξετε με σφουγγάρια που είναι ειδικά για σχέδια στον τοίχο. Αφήστε την δημιουργικότητά σας ελεύθερη!!


Μερικά ακόμη tips που θα σας βοηθήσουν : 
- Έχετε κάπου κοντά ένα σφουγγάρι για να καθαρίσετε τυχόν ανεπιθύμητους λεκέδες στο πάτωμα προτού στεγνώσουν. 
- Κρατήστε την μπογιά που θα σας περισσέψει, κλείνοντας καλά την συσκευασία και διατηρήστε σε καλή κατάσταση τα εργαλεία (πινέλα κλπ). Αργά ή γρήγορα, θα σας ξαναφανούν χρήσιμα. 
Αερίστε καλά τον χώρο μετά το βάψιμο. Μπορεί σε κάποιους να αρέσει η μυρωδιά του φρέσκου χρώματος, αλλά ο σωστός αερισμός είναι απαραίτητος για τους τοίχους και για την υγιεινή του χώρου. 

Αξιολογήστε πρώτος!


Προσθήκη στα Αγαπημένα

30 Μαρ 2017


Από PROTECT construction
Share & Bookmarking
Διαφήμιση