Ποιό χρώμα αγαπάς;

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τι λέει το «χρώμα μας» για τον χαρακτήρα μας, πόσο επηρεάζει τους άλλους εγκεφαλικά και ψυχολογικά

Εσένα ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο χρώμα;

Κόκκινο: Συμβολίζει το πάθος, τον δυναμισμό, την αγάπη αλλά την ίδια στιγμή αντικατοπτρίζει τον κίνδυνο και το αίσθημα της αγωνίας. Αν το κόκκινο είναι το χρώμα σου αυτό σημαίνει πως έχεις δυναμισμό και πάντοτε εμψυχώνεις τους άλλους, βρίσκοντας τους λύση για κάθε τους πρόβλημα.Σε διακρίνει και συνδέεσαι πολύ γρήγορα με ανθρώπους, στους οποίους και επενδύεις.

Κίτρινο: Οι ψυχολόγοι το παρομοιάζουν ως το χρώμα τις ευφυΐας, αφού το κίτρινο χρώμα και οι αποχρώσεις του σε βοηθάνε στην συγκέντρωση. Σου αρέσει αν ονειροπολείς και επιθυμείς να έχεις στην ζωή σου ανθρώπους, που να μπορείς να σχεδιάζεις μαζί τους το μέλλον σου. 

Πράσινο: Το χρώμα αυτό φανερώνει πως είσαι ένας ήρεμος και λογικός άνθρωπος. Αγαπάς τα ταξίδια και τις εξορμήσεις στην φύση.  Στις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι ερωτικές είτε φιλικές, δίνεσαι ολοκληρωτικά και κάνεις τα πάντα αρκεί να ευχαριστείς τους άλλους.  Οι άνθρωποι γύρω σου σε εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια και γνωρίζουν πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να βασιστούν σε σένα. 

Μπλε: Είσαι ένα με την επανάσταση και δεν συμβιβάζεσαι ποτέ με τα λίγα.  Είσαι άνθρωπος  καριέρας και αυτό κάποιες φορές σε κάνει εργασιομανή. Εκπληρώνεις τους στόχους σου με επιτυχία, αφού με ότι καταπιαστείς παθιάζεσαι και δίνεις κομμάτι από την ψυχή σου.   

Όποιο χρώμα κι αν αγαπάς, βάλτο όχι μόνο στα ρούχα σου και τα αξεσουάρ αλλά και στο περιβάλλον σου, στους τοίχους του σπιτιού σου!

Στην Protect θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να ανανεώσεις όποιο δωμάτιο θέλεις, ή όλα, με τα χρώματα που αγαπάς! Έλα να διαλέξεις από τις χρωματικές βεντάλιες και μεις θα βοηθήσουμε προτείνοντας συνδυασμούς χρωμάτων, τα πινέλα, τις βούρτσες και ό,τι άλλο χρειαστείς!


Αξιολογήστε πρώτος!


Προσθήκη στα Αγαπημένα

28 Μαρ 2017


Από PROTECT construction
Share & Bookmarking
Διαφήμιση