Περιηγήσεις


Η άνοιξη έφτασε και το καλοκαίρι πλησιάζει! Είναι η κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσετε καλύτερα τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιηγήσεων της Taxiway έχει σχεδιαστεί και πραγματοποιείται από επαγγελματίες οδηγούς, έτσι ώστε ο επισκέπτης να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να ενημερωθεί για τα σημαντικότερα σημεία και μνημεία της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής κάλυψής μας (αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος) μέσα σε λίγες ώρες, αποκομίζοντας την καλύτερη δυνατή εικόνα από τους χώρους επίσκεψης.

Η διαδρομή και η επιλογή των σημείων επίσκεψης επιδέχονται αλλαγές σύμφωνα με τον διαθέσιμο χρόνο του επισκέπτη ή επιπλέον σημεία που τον ενδιαφέρουν. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε ότι μέσα από τις περιηγήσεις της Taxiway μπορείτε να επισκεφτείτε τα Κάστρα στην παλιά πόλη, ιστορικά μνημεία και εκκλησίες της πόλης, όπως τον Άγιο Δημήτριο, ή ακόμα και να κάνετε μια κοντινή εκδρομή μέχρι τη Βεργίνα για να δείτε από κοντά τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Μακεδονίας.

Στις περιηγήσεις υπάρχει δυνατότητα παροχής ξενόγλωσσων οδηγών εφόσον αυτό ζητηθεί. Μη χάνετε χρόνο! Μπείτε τώρα στο www.taxiway.gr και κλείστε τη νέα σας εξόρμηση!

Αξιολογήστε πρώτος!


Προσθήκη στα Αγαπημένα

14 Μαρ 2017


Από Taxiway
Share & Bookmarking
Διαφήμιση