Ο Super Mario αποκτά τη δική του ταινία κινουμένων σχεδίων

Ένας από τους πλέoν αγαπημένους ήρωες ηλεκτρονικών παιχνιδιών μικρότερων και μεγαλύτερων παιδιών, ο θρυλικός Super Mario, κάνει δυναμική επιστροφή, αφού στα σκαριά βρίσκεται ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον πιο διάσημο Ιταλό υδραυλικό!

Η μεγάλη ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών Nintendo ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι συνεργάζεται με την αμερικανική κινηματογραφική εταιρία Illumination, η οποία κυκλοφόρησε τις ταινίες κινουμένων σχεδίων μέσω υπολογιστή «Minions» και «Εγώ, ο Απαισιότατος», για την παραγωγή μίας ταινίας κινουμένων σχεδίων με ήρωα τον γνωστό Super Mario.

Σύμφωνα με την Nintendo η ταινία θα είναι υπό την εποπτεία του Σιγκέρου Μιγιαμότο, δημιουργού του Super Mario αλλά και πολλών φιγούρων από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος». 

Ο Super Mario είναι μία θρυλική φιγούρα πολλών Μιλένιαλς οι οποίοι περιμένουν αγωνιωδώς να ξαναζήσουν τις παιδικές τους αναμνήσεις, με νέα νοσταλγική ταινία. Προηγούμενη προσπάθεια να κάνουν ταινία δράσης τον Super Mario το 1993 είχε απογοητευτικά αποτελέσματα. Μένει να δούμε εάν η νέα απόπειρα θα έχει επιτυχία...

Αξιολογήστε πρώτος!


Προσθήκη στα Αγαπημένα

04 Φεβ 2018


Από ΤΑ ΝΕΑ
Share & Bookmarking
Διαφήμιση