ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...από το βιβλιοπωλείο ''Η Θέρμη''

ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!
18/03/2017
Χρήστος Τούβε,
ο συγγραφέας του βιβλίου
"Της Ζωής τα Παράξενα Παιχνίδια" ....
Με αφορμή την συνάντηση που είχαμε πριν λίγες μέρες με τον φίλο μας τον Χρήστο, ο οποίος μας έδωσε την χαρά να κληρώσουμε για τους αναγνώστες μας δύο από τα υπέροχα του βιβλία...
Δίνουμε λοιπόν τη δυνατότητα σε δύο (2) τυχερούς φίλους μας να κερδίσουν από ένα (1) αντίτυπο του ξεχωριστού αυτού βιβλίου...!
Τα βήματα για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό είναι απλά ...:
1) Μου Αρέσει (Like) στη δημοσίευση του διαγωνισμού...
2) Σχόλιο (Comment) στην ίδια δημοσίευση...
3) Κοινοποίηση (Share) του διαγωνισμού...
* Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 14:00 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με δημοσίευση στη σελίδα μας ...
* Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας και μέχρι το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12.00.
* Σε περίπτωση που ο/η τυχερός/ή βρίσκεται εκτός περιοχής Θεσσαλονίκης, η αποστολή του δώρου θα γίνει με ταχυμεταφορική εταιρεία στη διεύθυνση που θα ζητήσει και με επιβάρυνση του βιβλιοπωλείου μας!
Μία σύντομη περιγραφή του βιβλίου ...
Σε μία αλάνα της Σικελίας, ένα νεαρό παιδί, ο Ροντρίγκο Παλάσιο, δείχνει να έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Φράντσε ή αλλιώς στον σοφό παππού της γειτονιάς του, που τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί.
Μέρα με τη μέρα, ο κύριος Φράντσε μαθαίνει στον Ροντρίγκο, με την μορφή μικρών διηγήσεων και ιστοριών, το νόημα της ζωής.Η επιρροή του είναι τόσο μεγάλη, που τελικά ο Ροντρίγκο καταλήγει ακόμα και στα βαθιά γεράματα να τον σκέφτεται έντονα, ξεκινώντας την συγγραφή ενός βιβλίου με τίτλο “Της Ζωής Τα Παράξενα Παιχνίδια”, για να τηρήσει την υπόσχεση που του έδωσε κάποτε.
Ο Ροντρίγκο μεγαλώνοντας, γίνεται ένας πολύ γνωστός συγγραφέας, μόνο που αθετεί την υπόσχεσή του να γράψει το βιβλίο.Η αρρώστια χτυπάει την πόρτα του συγγραφέα μας και καλείται μέσα σ’ ένα βράδυ, δίπλα στο τζάκι, να προλάβει ν’αποδώσει φόρο τιμής στον παππού Φράντσε.Είναι τόσο συναισθηματικός αυτό το βράδυ, που οι αναδρομές του στον παρελθόν δεν έχουν καμία συνοχή.
Θα τα καταφέρει;
 
Καλή επιτυχία!!!

Αξιολογήστε πρώτος!


Προσθήκη στα Αγαπημένα

24 Φεβ 2017


Από Η ΘΕΡΜΗ
Share & Bookmarking
Διαφήμιση