Διαφήμιση

άρθρα σε: Διατροφή

Τι τρώμε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με την θρησκεία και τις παραδόσεις μας

on

Η καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας από χρόνια ήταν στενά συνδεδεμένη με τα εκκλησιαστικά δρώμενα. Ετσι είναι αναμενόμενο, το Θείο Δράμα να μεταφέρεται και στο οικογενειακό τραπέζι.... Διαβάστε όλο το άρθρο

Το έθιμο του μπακαλιάρου

on

Ο μπακαλιάρος έφτασε στο ελληνικό τραπέζι περί τον 15ο αιώνα και καθιερώθηκε άμεσα ως το εθνικό φαγητό της 25ης Μαρτίου, καθώς με εξαίρεση τα νησιά μας, το φρέσκο ψάρι αποτελούσε πολυτέλεια για τους φτωχούς κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας. ... Διαβάστε όλο το άρθρο

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

από ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ on

Νηστίσιμη συνταγή....... Διαβάστε όλο το άρθρο

Μύδια αχνιστά με λευκό κρασί

από ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ on

Συνταγή ...από εμάς ... Διαβάστε όλο το άρθρο

Κριθαρότο με καραβίδες

από ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ on

Νηστίσιμη συνταγή...... Διαβάστε όλο το άρθρο

Νηστεύοντας σε ψητοπωλείο

από Γυροφωλιά on

Νηστεύοντας σε ψητοπωλείο...είναι αλήθεια ένας ακόμη άθλος, όχι του Ηρακλή, αλλά του καθενός που η παρέα θέλει πιτόγυρο αλλά ο ίδιος νηστεύει!!... Διαβάστε όλο το άρθρο

Καθαρά Δευτέρα παράδοση και διατροφή

από G Diet on

Η έξοδός της Καθαράς Δευτέρα στην εξοχή ονομάζεται κούλουμα . Συνοδεύεται από το πέταγμα του αετού και το τραπέζι στρώνεται στην ύπαιθρο , γεμάτο με νηστήσιμα φαγητά . Φυσικά στον αέρα αντηχούν γέλια , τραγούδια που συνοδεύονται από χορό και παιχνίδι... Διαβάστε όλο το άρθρο

Πόσο ψάρι πρέπει να τρώμε την εβδομάδα;

από ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ on

Η προτεινόμενη δόση από τους ειδικούς διατροφολόγους περιλαμβάνει 2 φορές ψάρι για γεύμα την εβδομάδα.... Διαβάστε όλο το άρθρο

Αλάτι Ιμαλαΐων: Πόσο ωφέλιμο είναι;

από ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ on

Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένας τύπος ορυκτού άλατος από την περιοχή Punjab του Πακιστάν, στους πρόποδες των Ιμαλαΐων. ... Διαβάστε όλο το άρθρο

Διαφήμιση